Hoofdpagina Producten Contact
Terug naar Propaan gasflessen Ellmar Gassen

6 kg EasyBlue plus

Nieuw van Primagaz, de 6 kg EasyBlue plus. De fles is gemaakt van lichtgewicht staal en heeft een compact formaat. Door het gebruik van lichtgewicht staal is de fles net zo licht als kunststof flessen, maar met de veiligheidseigenschappen van staal. De robuuste, ergonomische handgreep uit kunststof maakt de fles nog gemakkelijker te dragen. Door zijn lichte gewicht is hij ideaal voor in de caravan, tent en boot.

De fles wordt geleverd met een statiegeldsysteem. Bij de eerste aanschaf betaalt u naast de vullingprijs € 25,- statiegeld. Daarna betaalt u alleen de vulling. Bij inlevering van u gasfles, krijgt u het statiegeld volledig terugbetaald.

Met de handige Primagaz EasyBlue inhoudsmeter-app kunt u met uw smartphone meten hoeveel gas er in de fles zit, maar kunt u ook bijhouden hoe hoog uw verbruik is. Zo weet u altijd hoe lang u nog kunt barbecueën, koken, verwarmen, enz.

NU TIJDELIJK: Bij inlevering van een groene 5 kg propaan met daarop nog 1 of meer keurjaren ontvangt u nu tijdelijk € 4,25 incl. BTW korting op de aanschaf van een nieuwe in gebruik te nemen 6 kg EasyBlue plus. Voor DIN flessen van 10 jaar en ouder (uit de keur flessen) wordt geen inruilvergoeding verstrekt.

Inhoud: 6 kg propaan
Leeg gewicht: (tarra): 4,6 kg
Diameter Ø: 24,6 cm
Hoogte: 48,8 cm
Materiaal: lichtgewicht staal
Kleur: blauw
Aansluiting: universeel
Prijs: € 24,60 incl. BTW
Statiegeld: € 25,- (0% BTW)